Algemene informatie

Vanwege de door de overheid opgelegde maatregelen zijn wij gesloten. Ook de thema avonden kunnen daardoor geen doorgang vinden.

De opknapbeurt van Huis Brakel neemt al serieuze vormen aan. Wij hebben er ongelooflijk veel zin in. De kennismakings borrel laat nog even op zich wachten maar de thema avonden zijn al wel begonnen!
Wilt u echt niets missen? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Al bekend met de aanschuiftafel?

Iedere maand organiseren wij een Aanschuiftafel, dit is al een jarenlange en populaire traditie in ons Huis van de Stad, en we zullen in Huis Brakel zorgen voor dezelfde gezellige, maar nu wekelijkse avonden! De aanschuiftafels zijn steeds verschillend van thema , menu en prijs. U kunt dus kiezen welk thema het beste bij u past en waar u zin in heeft. U kunt zich opgeven met maximaal 4 personen per tafel vanwege de nieuwe maatregelen. Wij schuiven op dit moment dus niet aan, maar houden alle voorzorgmaatregelen in acht voor ieders veiligheid!

Klik op de door u gekozen thema avond en vul het formulier in, u krijgt dan een bevestigingsmail toegestuurd!

Mossel avond

Donderdag 8 oktober

We starten deze avond met een gezellige (zittende) borrel met cocktail om 17.30 uur. Het diner start om 18.30 uur. De mosselen serveren we in 2 varianten: ‘Marinière’ en ‘Poulette’, dikke friet en diverse sauzen. Onbeperkt voor maar €21,- per persoon exclusief drankjes! Niet-mossel -eters krijgen natuurlijk een ander gerecht..

Spare ribs

Woensdag 14 oktober en donderdag 15 oktober

Onbeperkt botermalse spareribs. Twee bereidingen pittig en zoet, geserveerd met Franse friet, salade, en diverse sauzen. De deuren gaan open om 17.30 uur en vanaf 18.30 uur serveren we de ribs. Voor € 19,50 onbeperkt! 

Franse Bistro avond

Vrijdag 23 oktober

Om toch een beetje op reis te zijn staat deze avond in het teken van Frankrijk. Met het 4 gangen menu met Franse klassiekers wordt dit een bijzondere avond! € 36,50 kost het menu, we starten met de borrel om 17.30 uur en gaan om 18.30 uur aan tafel.

Mixed Grill avond

Donderdag 29 oktober

Vier verschillende soorten gekruid vlees van de grill met garnituur en saus! Voor de vlees liefhebber een must. € 21,- per persoon. De avond start om 18 uur met een borrel, om 19 uur start het diner.

Streetfood avond

Woensdag 4 november

Een scala van Aziatische gerechtjes en andere continenten op tafel. Een avondvullende stroom aan lekkernijen als shared- dining geserveerd, verrassend en heerlijk! Dit menu kost € 32,-. exclusief de drankjes Om 18.30 uur gaan we aan tafel , een uurtje tevoren beginnen we met de borrel.

Wildavond

Zaterdag 7 november

Laurent staat bekend om zijn bereidingen van wild. Dit jaar serveert hij onder andere ree, hert en fazant. Een 5 gangen wild menu voor € 48,- exclusief de drankjes . De avond start om 18 uur voor  de borrel, wij serveren hierbij  gratis amuses, om 19 uur start het diner.

Schnitzel!

Dinsdag 10 en woensdag 11 november

De klassieke ambachtelijke Wienerschnitzel op z’n lekkerst. Wat een heerlijk gerecht met bijpassende garnituur en saus voor maar € 19,50! . Om 18.00 uur gaan we aan tafel , om 17.30 uur begint de borrel. 

Vis, schaal- en schelpdieren

Zaterdag 21 november

Voor de vis liefhebbers dit exclusieve menu met kreeft, oesters, king krab, Noordzeevis, coquille… Een fantastisch menu voor € 58,- per persoon. De avond starten we met een gezamenlijke borrel om 18 uur, om 19 uur start het diner.