Op zaterdag 28 oktober 2023 komt Robert van den Bout naar Huis Brakel met zijn show: KIESpijn. We starten de avond om 17.30 uur, de show begint om 18.00 uur. KIESpijn is een kruising tussen een seminar, een college, een workshop, een stand-up comedy, en een brainstormsessie!

Deze diner-show is een avondvullend programma waarin Laurent tussen de show KIESpijn van Robert verschillende gangen serveert. Dit levert aan tafel niet alleen mooie gerechten op, maar ook mooie gesprekken. Over de keuzes die iedereen maakt (zowel zakelijk – dus ook uitermate geschikt als bedrijfsuitje – als privé) en de keuzes die men nog zou willen maken. Dus je leert je tafelgezelschap echt goed kennen, ook al ontmoet je ze misschien in Brakel voor het eerst. Of zoals Laurent het altijd zegt: “Je tafelgenoten zijn vrienden / vriendinnen die je nog niet had ontmoet!”

De ontvangst is vanaf 17:30 uur en de show begint om 18:00 uur. Met als eindtijd 22:00 uur, maar er is natuurlijk nog ruim de tijd om na te genieten en na te bespreken.

Kaarten zijn € 45,- per stuk (inclusief show en diner en exclusief drankjes) en verkrijgbaar op www.robertvandenbout.nl

Over KIESpijn: Het is een masterclass succesvol keuzes maken! Robert van den Bout laat ons inzien dat we het geluk in ons leven grotendeels zelf vormgeven. Hoe? Door de keuzes die we maken! Wanneer maak je de juiste keuzes? Wanneer maak je jouw eigen keuzes? Wanneer word je beïnvloed? En hebben wij nog een vrije keuze met al die data? Tijdens KIESpijn houdt Robert zijn toehoorders een spiegel voor als het gaat om liefde, geluk, succes en kiezen. Hij helpt het publiek op zijn onnavolgbare, humoristische wijze de keuzes te maken die je echt verder helpen. Als we al deze crises niet meer willen, moeten we andere keuzes maken. Want Einstein zei het al: “Het is het toppunt van waanzin om hetzelfde te blijven doen en dan een andere uitkomst te verwachten.” En niet omdat keuzes maken zo moeilijk is, doen we het niet… maar omdat we geen keuzes maken is het zo moeilijk.

“Robert vd Bout legt op een aangename manier de vinger op de zere plek. Willen wij echt uit deze ellende komen…dan geeft KIESpijn inzicht én uitzicht!”

Algemeen Dagblad

“De enige kiespijn waar je wel op zit te wachten. Auteur, biker, podcast- en theatermaker Robert van den Bout laat ons in zijn theatershow KIESpijn op snelle en humoristische wijze de keuzes maken waar we wél gelukkig van worden.”

De Telegraaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.