Huis Brakel te Brakel

Wilt u kennis maken met het nieuwe team en de keuken van Huis Brakel?  Hou dan onze site in de gaten of schrijft u zich in voor de nieuwsbrief! 

Klik hier voor onze thema avonden!

___________________________________________________________

Makkelijk bereikbaar vanaf de A2

Slechts 30 minuten vanaf Sliedrecht / Den Bosch / Tiel / Nieuwegein 

Of u nu wilt trouwen, vergaderen of feesten, met zijn stijlvolle kamers en zijn feestzaal biedt Huis Brakel plaats aan meer dan 200 gasten. Bovendien wordt de culinaire keuken door Laurent Schandrin geleid. Een hoogwaardig diner is dan ook geen enkel probleem.

Huis Brakel ligt in de gemeente Zaltbommel en is goed te bereiken vanaf de A2 en de A27 en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Laat u zich direct bij aankomst meevoeren in de rust en schoonheid van de omgeving van Huis Brakel…

U kunt in de buurt overnachten in 1 van de vele Bed and Breakfast in Brakel en omliggende dorpjes, of in het Van de Valk Hotel in Zaltbommel op 15 minuten rijden van Huis Brakel.

Bed & Breakfast in Brakel: Op 450 meter afstand: Appartement ‘De Smidse’ 

Op 900 meter afstand: Bed en Breakfast ‘Aan de Dijk’

Op 1,3 km afstand Bed & Breakfast ‘Water en Brood’ 

Wij hebben 1 juli 2022 onze bruiloft mogen vieren op Huis Brakel. De dag is niet anders dan perfect verlopen en was volledig naar onze wensen. Laurent heeft onze gasten stuk voor stuk verbaasd met zijn kooktalent. En Cecile heeft als gastvrouw ook alles zo goed geregeld, onze gasten kwamen niks te kort. Bedieningspersoneel was erg vriendelijk en liepen de benen uit hun lijf om ons zo goed mogelijk te verzorgen. Communicatie vooraf verliep ook duidelijk. Kortom, een top trouwlocatie!

Marleen / Google
Drie weken geleden vierden wij onze bruiloft op Huis Brakel. Het lijkt af en toe wel een droom. We hebben beide zo ongelooflijk genoten van alles, het was helemaal fantastisch. Het landgoed is prachtig voor het maken van foto’s en de organisatie vanuit Laurent en Cecile een absolute 10. Het eten was heel goed en de porties zeer ruim. Ook het personeel is heel behulpzaam; fijn om die mensen erbij te hebben op zo’n bijzondere dag. We hadden geluk met het weer en hebben onze avondceremonie buiten voor het huis gehouden. Daarna brak het feest los. We hebben van meerdere gasten complimenten gekregen over de voorziening in drank en hapjes. Wat zouden we deze dag graag over doen!
Eline / Google

Take away menu kreeft en vis, goede kwaliteit van de producten en gerechten mooi op smaak. Geleverd in handzame verpakkingen, duidelijke handleiding (inclusief code voor YouTube filmpjes) en foto’s van het eindresultaat. Ruime porties, verrassende bijpassende wijnen. Kan zich meten met (of neemt rol over van vertrekkende partijen) topsegment in de regio.

Stenmar / Google