Huis Brakel, de perfecte feest-locatie!

Stel je voor: trouwen in een sprookjesachtig decor, in ons prachtige pand, tussen de waterpartijen, de ruïne, onze tuin en het  adembenemende bos!

Wij helpen je de dag te organiseren

Misschien weet je al hoe jouw dag er uit moet komen te zien. Vertel het ons en wij maken een offerte op maat. Of wil je wat ideeën en inspiratie opdoen? Kom dan een kijkje nemen!

Voorbeeld verloop van je dag als bruid en bruidegom: Je begint de dag met visagie in één van onze fotogenieke ruimtes en laat je favoriete kapper naar Huis Brakel komen. Voor het bruidsboeket, de bruidsjurk, het pak, de overnachting, hebben wij de beste adresjes. Wij beschikken over een sfeervolle omkleed ruimte, de ruïne kamer. Wij hebben contact met een fotograaf met goede referenties, en wij hebben contact met een camera-team dat drone- opnames maakt. Nodig je dag gasten uit voor een lichte lunch en wandel vervolgens naar het schilderachtige kerkje in Brakel, daar houden jullie de kerkelijke plechtigheid. Vervolgens terug naar Huis Brakel voor de ceremoniële plechtigheid in de van Lunteren kamer, een diner naar je wens in de Ridderzaal, en dan en knalfeest met je avond gasten in de Feestzaal!

Kijk hier voor een lijst met te treffen voorbereidingen voor je huwelijks dag!

Voor enkel de ceremonie in onze mooie van Lunteren zaal zijn de kosten slechts € 275,-

Voor een receptie of huwelijksborrel ( drankjes, enkele mooie hapjes)  gedurende 2 uur reken  €17,50 per gast.

Willen jullie je huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest dan kost dat €24,50 per persoon.

Een diner is ook mogelijk; een 3-gangen echt bruidsdiner kost in Huis Brakel slechts € 30,-. Al vanaf € 24,- serveren wij een buffet.

Voor de huur van Huis Brakel rekenen we € 750,-. Hiervoor hebben jullie het Huis de gehele dag exclusief tot je beschikking. De servicekosten, personeelskosten, decoratiekosten en dergelijke zijn al in deze prijs verrekend.

Voorbeeld:

30 dag gasten ceremonie:   inbegrepen

30 dag gasten borrel x € 17,50,- =       € 525,-

30 dag gasten bruidsdiner x € 30,- =   € 900,-

120 avondgasten x € 24,50 =                 € 2.940,-

Locatie huur =                                                € 750,-

Totaal prijs bruiloft =                                 € 5.115,-

Natuurlijk werken we ook op budget!

Aanbieding: Op doordeweekse dagen van maandag tot en met donderdag, wordt er geen € 750,- maar € 475,- gerekend voor de locatie huur