Huis Brakel, de perfecte feest-locatie!

Stel je voor: trouwen in een sprookjesachtig decor, in ons prachtige pand, tussen de waterpartijen, de ruïne, onze tuin en het  adembenemende bos!

Wij helpen je de dag te organiseren

Misschien weet je al hoe jouw dag er uit moet komen te zien. Vertel het ons en wij maken een offerte op maat. Of wil je wat ideeën en inspiratie opdoen? Kom dan een kijkje nemen!

Voorbeeld verloop van je dag als bruid en bruidegom: Je begint de dag met visagie in één van onze fotogenieke ruimtes en laat je favoriete kapper naar Huis Brakel komen. Voor het bruidsboeket, de bruidsjurk, het pak, de overnachting, hebben wij de beste adresjes. Wij beschikken over een sfeervolle omkleed ruimte, de Boskamer. Wij hebben contact met een fotograaf met goede referenties, en wij hebben contact met een camera-team dat drone- opnames maakt. Nodig je dag gasten uit voor een lichte lunch en wandel vervolgens naar het schilderachtige kerkje in Brakel, daar houden jullie de kerkelijke plechtigheid. Vervolgens terug naar Huis Brakel voor de ceremoniële plechtigheid in de van Lunteren kamer, een diner naar je wens in de Ridderzaal, en dan en knalfeest met je avond gasten in de Feestzaal!

Kijk op onze checklijst bruiloft voor een lijst met te treffen voorbereidingen voor je huwelijks dag!

Voor enkel de ceremonie in onze mooie van Lunteren zaal zijn de kosten slechts € 475,- . Het hele landgoed en Huis Brakel staan u dan ter beschikking om prachtige trouwfoto’s te maken.

Voor een receptie of huwelijksborrel ( wijn, fris, bier en sappen) betaalt u € 8,- per persoon en per uur.

Willen jullie je huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest dan kost dat €32,- per persoon.

Een diner is ook mogelijk; een 3-gangen echt bruidsdiner kost in Huis Brakel slechts € 36,50. Al vanaf € 32,50 serveren wij een bruidsbuffet.

Voor de huur van Huis Brakel rekenen we € 1.250,-. Op een doordeweekse dag slechts € 1.050,- . Trouwen in de maanden januari, februari en maart kost slechts € 895,- huur voor de hele dag! 

Hiervoor hebben jullie het Huis de gehele dag exclusief tot je beschikking. De servicekosten, personeelskosten, wit linnen en bloemen op tafel en dergelijke zijn al in deze prijs verrekend.

Voorbeeld:

30 dag gasten ceremonie:   inbegrepen

30 dag gasten borrel x € 16,- =                 € 480,-

30 dag gasten bruidsdiner x € 36,50 =     € 1.095,-

30 daggasten drankjes arrangement x € 19,- = € 570,-

120 avondgasten x € 32,- =                       € 3.840,-

Locatie huur =                                            € 1.250,-

Totaal prijs bruiloft =                                         € 7.235,-

Natuurlijk werken we ook op budget!

 

*Op de reserveringen zijn de algemene voorwaarden van KHN van toepassing.