Laatste update 25 maart 2021: Op dit moment gelden de volgende regels met betrekking tot een huwelijksvoltrekking:

Het maximaal aantal personen is 30, inclusief kinderen en exclusief personeel, en buiten is het niet toegestaan om bij elkaar te zijn in groepen van meer dan 4 personen of 1 huishouden.

Een samenkomst na afloop is helaas nu niet mogelijk.

Stel je voor: trouwen in een sprookjesachtig decor, in ons prachtige pand, tussen de waterpartijen, de ruïne, onze tuin en het  adembenemende bos…

 

Wij helpen je de dag te organiseren

Misschien weet je al hoe jouw dag er uit moet komen te zien. Vertel het ons en wij maken een offerte op maat. Of wil je wat ideeën en inspiratie opdoen? Kom dan een kijkje nemen!

Voorbeeld verloop van je dag als bruid en bruidegom: Je begint de dag met visagie in één van onze fotogenieke ruimtes en laat je favoriete kapper naar Huis Brakel komen. Voor het bruidsboeket, de bruidsjurk, het pak, de overnachting, hebben wij de beste adresjes. Wij beschikken over een sfeervolle omkleed ruimte, de ruïne kamer. Wij hebben contact met een fotograaf met goede referenties, en wij hebben contact met een camera-team dat drone- opnames maakt. Nodig je dag gasten uit voor een lichte lunch en wandel vervolgens naar het schilderachtige kerkje in Brakel, daar houden jullie de kerkelijke plechtigheid. Vervolgens terug naar Huis Brakel voor de ceremoniële plechtigheid in de van Lunteren kamer, een diner naar je wens in de Ridderzaal, en dan en knalfeest met je avond gasten in de Feestzaal!

Een huwelijksdag organiseren kan soms best ingewikkeld zijn en daarom houden wij het financiële gedeelte simpel en overzichtelijk. Wij werken natuurlijk ook op maat en we kunnen een voorstel doen naar jullie budget!

Voor enkel de ceremonie in onze mooie van Lunteren zaal zijn de kosten slechts € 275,-

De kosten van een dagprogramma (ontvangst met kop koffie-ceremonie-toost & taart (vorkjesgeld) -aperitief- 3 gangen bruidsdiner) bedragen gemiddeld circa € 80,- per gast . Maar alleen een diner is ook mogelijk; al vanaf € 19,- serveren wij een buffet.

Voor een receptie of huwelijksborrel ( drankjes, enkele mooie hapjes)  gedurende 2 uur reken rond de €17,50 per gast.

Willen jullie je huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest dan kost dat €22,50 per persoon.

Voor de huur van Huis Brakel rekenen we € 750,-. Hiervoor hebben jullie het Huis de gehele dag exclusief tot je beschikking. De servicekosten, personeelskosten, decoratiekosten en dergelijke zijn al in deze prijs verrekend.

Voorbeeld:

30 dag gasten ceremonie:   inbegrepen

30 dag gasten borrel x € 17,50,- =       € 525,-

30 dag gasten bruidsdiner x € 30,- =   € 900,-

120 avondgasten x € 22,50 =                 € 2.700,-

Locatie huur =                                                  € 750,-

Totaal prijs bruiloft =                                 € 4.875,-

Natuurlijk werken we ook op budget!

Aanbieding: Op doordeweekse dagen van maandag tot en met donderdag, wordt er geen € 750,- maar € 475,- gerekend voor de locatie huur